Chcete se na našem webu pohybovat ladně a efektivně?

Stačí přijmout nebo nastavit soubory cookies, abyste vždy rychle našli, co zrovna hledáte, a nezobrazoval se vám obsah, který vás nezajímá.

Více informací
Ano, souhlasím. Chci si nastavit preference.
Přijmout zvolené cookies
Doplňky k tanečním botám

Taneční boty potřebují důkladnou péči, aby sloužily co nejdéle, a jak nejlépe umí. Tu jim dopřejete pravidelným kartáčováním podrážek, nebo správným krémováním. Pořídit u nás můžete také různé doplňky k tanečním botám, jako vaky na boty, stepařské plechy nebo třeba náhradní podpatky.

Doplňky k tanečním botám Počet produktů: 124

Podkategorie

  • Krémy a přípravky na boty

    Taneční boty potřebují důkladnou péči, aby sloužily co nejdéle, a jak nejlépe umí. Tu jim dopřejete správnými přípravky na boty. V naší nabídce najdete kvalitní krémy na boty a další přípravky na ošetření a údržbu vašich tanečních bot.

  • Kartáče a lžíce na boty

    Taneční boty potřebují důkladnou péči, aby sloužily co nejdéle, a jak nejlépe umí. Tu jim mimo jiné dopřejete pravidelným kartáčováním podrážek, čímž docílíte toho, že vám nebudou klouzat. Proto si u nás pořiďte ocelový kartáč na boty s ochranným obalem na chromové podrážky vašich tanečních bot.

  • Chrániče, náhradní podpatky a podrážky

    Občas se stane, že taneční kroky jsou divočejší a noha uklouzne, kam nemá. Nebo se prostě jen podpatek ošlape a je načase ho vyměnit za nový. V tu chvíli vám přijdou vhod náhradní podpatky či náhradní podrážky. V naší nabídce také najdete chrániče podpatku, které se používají především k ochraně taneční podlahy ve chvílích, kdy zrovna nejste ve víru tance.

  • Vložky do bot a brzdičky

    Nesedí vám taneční obuv tak, jak by měla? Pokud je vám volnější, máme pro vás řešení. Můžete ji vyplnit celoplošnou vložkou do bot, případně brzdičkou v přední části boty či patěnkou v zadní části boty.

  • Pásky s přeskou

    Potřebujete lépe přichytit taneční botu k chodidlu? K tomu vám dobře poslouží pásky s přezkou. V naší nabídce najdete saténové i kožené pásky různých barev, tedy je velice pravděpodobné, že vyberete přesně padnoucí pásky k vašim tanečním botám.

  • Papuče, přezůvky

    Ulehčete svým nohám během taneční soutěže nebo po tvrdém tréninku. Pořiďte si originální a pohodlné papuče.

  • Tašky, sáčky a vaky na boty

    Chraňte své taneční boty i při manipulaci s nimi. Pořiďte si tašku, sáček či vak na boty. V nabídce najdete i tašky, které dobře poslouží pro vaše ostatní taneční potřeby.

  • Stepařské plechy

    Je vaší taneční vášní právě stepový tanec? Vyberte si u nás stepařské plechy pro vaši taneční obuv.

na stránku
Zobrazeno 37 – 54 z 124 položek
Zobrazeno 37 – 54 z 124 položek